perjantai 15. helmikuuta 2013

YKSIN YKSINÄINEN

Jotta mun kirjoitukset ei olis vaan tääl koneen työpöydällä, ni ajattelin sit tällasta vaihtoehtoo ku blogipalvelun hyödyntäminen.

Tässä sit heti alkuunsa yhden yksinäisen yön tuotoksia (pelkkää fantasiaa);

Yksin puolukassa.

Olin isovanhempieni mökillä syyskuussa. Minut oli jälleen kerran raahattu mukaan mökkireissulle siinä toivossa, että nuoremmakseni poimisin taas pakkasen täyteen syksyn satoa. Tällä kertaa lähdin polkupyörällä kaunista metsätietä vähän pidemmälle punainen muovisanko ja poimuri tangolla keikkuen. Mättäät olivat punaisenaan puolukoita ja pian oli sankoni jo täynnä. Harmittelin kun en ottanut toista sankoa mukaani. Kaukaa kuulin koneen ääntä ja mietin mikäköhän täällä korvessa mekastaa. Lähdin uteliaisuuttani kävelemään kohti ääntä. Jonkin aikaa käveltyäni näin, kuinka iso metsäkone sahasi ensin kuusen poikki ja sitten karsi sen kovan metelin säestyksellä samalla pätkien sen. Kävelin varovasti lähemmäksi konetta. Juuri silloin kone pysähtyi ja moottorin sammuttua sieltä kömpi alas tumma, pitkähiuksinen mies eväspaketti ja termospullo kädessään. Hän istuutui kannon nokkaan sytyttäen tupakan. Säikähdin miestä jostain syystä ja astuin pari askelta taaemmaks. Kompastuin oksaan puollukkasangon samalla kaatuessa puolittain maahan. Kirosin selvästi suomalaisittain ja samassa kuulin naurua takaani.

"Heh, taisit pelästyä. En minä sentään mikää karhu ole - saanko jelpata!?" sanoi minua lähestynyt mies.
"Hei vaan... Ihmettelin meteliä täällä ja tulin uteliaaksi mikäs kone täällä metelöi, kun en ole ennen moista täällä nähnytkään." vastasin hieman ehkä punastellen.
Aloimme lapata puolukoita takaisin sankoon. Katselin samalla miestä sivusilmällä. Hän oli noin 30 vuotias, minun pituiseni, hieman ujon oloinen mutta selvästi töitä tehneen näköinen. Kysyin uteliaisuuttani mitenkä tuollaista isoa konetta voi yksin ohjailla.
"Ootas, kun syön nämä evääni, niin mielelläni näytän sulle." hän vastasi.
"Mikäs siinä." tyydyin vastaamaan.

Mies kiipesi ohjaamoon ja alkoi esitellä sitä minun roikkuessa avoimesta ovesta puoliksi hytin sisällä hämmästyneen näköisenä kuinka ohjaamo oli kuin kalliimmasta autosta.
"Ethän sä siitä mitään näe, tuu istumaan tohon viereeni, niin käynnistän koneen ja ovikin pitää olla suljettuna." hän tokaisi yllättäen.
Epäröin ja ujosti istuin sivulasiin nojaten miehen viereen joka samassa pienellä liikkeellä ohjasi ison kouran kuusen juureen joka samalla katkesi terän leikatessa sitä kuin veitsi.
"Haluatko kokeilla? Sun pitää kyl tulla syliin istumaan, ei se sieltä onnistu."
Ajattelin, että ei minua kyllä oikeesti niin paljon nämä jutut kiinnosta, että sillä.. ..mutta uteliaisuuteni tuota miestä kohtaan voitti ja kömmin istumaan miehen syliin.
"Laita kätes tohon ja mä autan omalla kädelläni sen liikuttelua, melkeen kuin sä itse sen tekisit - se vipu on niin herkkä aloittelialle..."
Koko kone tärisi allamme ja taisi kätenikin täristä jännityksestä kun miehen koura laskeutui käteni päälle. Kuusi kaatui ja karsiutuikin samalla, mutta ei siinä ollut mun ohjauksella mitään tekemistä kun miehen käsi teki kaiken ja vain mun käsi oli alla. Tunsin kuinka punastuin, istuinhan vieraan miehen sylissä korvessa kaukana huvilastamme - pihkan tuoksukin oli huumaava. Yht'äkkiä aloin tuntea jotain "outoa" siinä kohtaa, jossa istuin. Tärinä vielä voimisti tuntemustani. Mietein, olikohan se se miksi sitä kuvittelin. Kiihotuin suunnattomasti ajatuksesta, mutta kuin vaistomaisesti aloin jaloillani ponnistaa itseäni ylöspäin. Miehen kädet vetivät kuitenkin samantien peppuni alas ja ylemmäksi syliin - nyt se vasta tuntuikin peffani alla tosissaan. Miehen kädet alkoivat kokeilemaan rintojani ja kuulin kuinka mies huoahti takaapäin niskaani samalla nuolaisten sitä. Mulla oli kesäiset ohkaset shortsit jalassa ja tahtomattani aloin keinuttamaan takapuoltani miehen kalua vasten joka tuntui housujen läpi siltä kuin olisi jo ulkona.
"Saanko...?" kysyi mies samalla tarttuen shortseihini riisuakseen ne alas. Olin niin tohkeissani tästä äkkinäisestä käänteestä, että nostin vaistomaisesti hiukan ylös peffaani jotta mies saisi riisuttua housuni helpommin.
"Oi, sä oot kostee..." kuiski mies takaapäin korvaani, kun oli saanut käden vietyä haarojeni väliin. Märkähän se oli ollut jo siitä asti kun kiipesin hyttiin, mutta en sitä ääneen sanonut, ajattelin vain.

Mies riisui housunsa alas, samalla kun nostin peppuani. Kokeilin käsilläni taakseni ja mies ohjasi sen kuumana sykkivään varteen kiinni. Säikähdin sen kokoa. Tunsin kädessäni valtavan elimen, paksun ja ennen kaikkea pitkän. Nostin peppuani ja kyyristin selkääni samalla kun mies takaapäin lähestyi pimppini kiimaista aukkoa kalullaan. Aloin hitaasti laskeutua sen päälle, hitaasti. Ynähdin nautinnosta terskan upotessa pilluuni. Mies oli hellä ja "sovitteli" kaluaan ensin eestaas pilluni huulilla minua lantiosta kiinni pitäen. Voi kuinka se teki hyvää. Tuin itseäni käsillä polvistani. Mies alkoi antamaan yhä enemmän varttansa sisääni, mutta varoen, kuin olisin ollut lasia. Tunsin "pohjakosketuksen" pimpissäni. Kuuma kookas kalu pimpin syvänteissä sykkivänä, voiko nainen muuta haluta... Mies alkoi pyörittää minua hitaasti kalun ollessa aivan pohjassa, koneen koko ajan käydessä ja täristäessä aloin tuntea oloni niin taivaalliseksi, että melkein silmissäni sumeni. Kohta mies nosti minua lantiosta ylöspäin. Äännähdin taas nautinnosta. Hän ohjasi minut kääntymään istuinta vasten kalun ollessa vielä osittain sisälläni. Kun olimme saaneet hyvän asennon - niin hyvän kuin tuossa tilassa vaan mitenkään oli mahdollista, alkoi hän taas työntyä sisääni hiljaa ja hellästi koko pituudeltaan ja sitten taas ulospäin. Seuraavalla työnnöllä se tunkeutui hieman rajummin sisääni, kiihdyttäen tahtiaan. Tunsin kuinka kivekset heiluivat tahdissa.
"Pane mua, pane mua kunnolla!!" pääsi suustani ja mies kiihdytti tahtiaan.
Hän oli vähäpuheinen, mutta olipa tuo tilannekin sen verran yllättävä varmasti hänenkin mielestään, joten eipä siinä Runebergin lahjoja kaivattu, vaan pelkkiä tekoja. Vaimeasti karjaisten mies alkoi laskemaan spermaansa sisääni, voi kuinka kuumalta se tuntui pimppini pohjalla - aina vaan kalu sykki sisälläni. Taisi olla useammankin viikon satsi.

Osaksi raukeana, toisaalta vielä hyvinkin kiihottuneessa tilassa astuin ulos hytistä vaatteitani korjaillen ja kiittäen oppituntia. Mies sanoi tässä olevan vielä palstaa viikoksi pariksi, että jos haluaisin lisäoppia, niin olisin tervetullut vaikka huomenna uudelleen.

Pyöräillessäni takaisin mökille tunsin kuinka spermaa valui pillustani housuihini, pysähdyin suojaiseen kohtaan ja vein käteni housujeni sisään ja aloin runkata klittaani, haistellen välillä spermalta tuoksuvaa kättäni - sain orgasmin. Isovanhempani ihmettelivät, kun kävin joka päivä puolukassa, mutta muutaman litran vain toin kotiin - keskityinhän vähän isompiin "pallukoihin" sillä viikolla ja siitä eteenpäin... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti